Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Hozz ki többet laptopodból, kompakt gépedből!

Hozz ki többet laptopodból, kompakt gépedből!

2018. március 20.  11:07
|

A Sonnet videókártyáival és adaptereivel komoly tervezőprogramok, videószerkesztő szoftverek, 3D-s játékok futtatására lesz alkalmas meglévő hordozható vagy kompakt géped anélkül, hogy óriási befektetésbe vágnád fejszéd. Válassz a különböző képességű és teljesítményű készülékek közül a neves vlogger, Magyarósi Csaba vagy éppen a Szifon.com videói, tesztjei alapján!

A Sonnet egyrészt videókártya-adapterekkel könnyíti meg laptopunk, MacMinink, stb. grafikus felturbózását. Ezek a készülékek tulajdonképpen házak a te igényeid szerint megvásárolt videókártya csatlakoztatásához. Elérhető 350 W-ot (Sonnet eGFX Breakaway Box 350) fogyasztó videókártya befogadására képes verzió és nagyobb teljesítményű (Sonnet eGFX Breakaway Box 550) is. Ez utóbbit tesztelte videójában a méltán népszerű és elismert vlogger, Magyarósi Csaba:


Aki nem szeretne külön a videókártya beszerzésével is foglalkozni, annak a Sonnet gyártott beépített videókártyával rendelkező készülékeket is, egy kisebb (Sonnet eGFX Breakaway Puck Radeon RX560) és egy nagyobb teljesítményűt (Sonnet eGFX Breakaway Puck Radeon RX570). Utóbbiról szintén készített videós bemutatót Magyarósi Csaba, illetve a főleg Apple-termékekkel foglalkozó Szifon.com is részletekbe menően tesztelte – mindkettejüknek a munka megkönnyítésére szolgált.


Ha már a fenti termékek a Thunderbolt csatlakozás témakörébe illenek, hadd számoljunk be arról, hogy ezeken kívül kínálunk még különböző átalakítókat (pl. Sonnet Echo 15+, amely a Thunderbolt 2-es portból 15-féle egyéb interfészt varázsol és akár Blu-ray író használatát is lehetővé teszi), 10 Gbites ethernet-adaptereket, és az AKiTiO kiváló hardver/szoftver RAID-es külső házait is, amelyek SSD-ket használva a létező leggyorsabb külső háttértárak lehetnek napjainkban. Bár jelenleg az Apple számítógépein általánosabb a Thunderbolt 2 és az USB3.1-gyel lefelé kompatibilis Thunderbolt 3 csatlakozók megléte, a komolyabb Windows-os laptopokon is egyre jobban terjed a sebesség és rugalmasság, átalakíthatóság tekintetében verhetetlen Thunderbolt szabvány használata.

Kattints a linkekre, és tudj meg mindent arról, hogyan hozhatsz ki még többet munka vagy játék megkönnyítése céljából laptopodból, asztali gépedből!


Címkék:   PCIe kártya   Sonnet   AKiTiO   Sonnet eGFX Breakaway Box   Sonnet eGFX Breakaway Puck Radeon   Magyarósi Csaba  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu