Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Nyerj gesztusvezérlőt okosotthonos vásárlásoddal!

Nyerj gesztusvezérlőt okosotthonos vásárlásoddal!

2018. január 3.  14:35
|

Még nincs készen okosotthon rendszered? Most egy csaknem 50 000 Ft-os FIBARO SWIPE gesztusvezérlőt nyerhetsz tőlünk, ha január 31. éjfélig legalább 20 000 Ft értékben vásárolsz a Lejátszó.hu-n okosotthon készüléket egyetlen vásárlással! Görgess alább a részletekért!

Most építed ki okosotthonod, és épp első vezérlőközpontod, illetve a szükséges érzékelőket, reléket, termosztátokat nézegeted? Vagy már túl vagy az első lépéseken, és most fejlesztenéd tovább okosotthonrendszered? Akkor érdemes a Lejátszó.hu-val megvalósítanod terveid, hiszen ha január 31. éjfélig egy vásárlásodban az okosotthon készülékek értéke eléri a 20 000 Ft, akkor megnyerheted a FIBARO cég gesztusvezérlőjét, a FIBARO SWIPE-ot.

A SWIPE-pal intelligens eszközeidet egyszerű kézmozdulatokkal vezérelheted. Egy 5×7" méretű képkeret, ami felismeri az egyszerűbb kézjeleket, gesztusokat. Fel, le, jobbra, balra, körzés jobbra, körzés balra – így vezérelheted eszközeidet. Mozdulataiddal különböző forgatókönyveket aktiválhatsz, pl. világítás kapcsolása, zenelejátszás elindítása, amikor főzés közben koszos a kezed. A SWIPE vezérlő minden általunk árult Z-Wave-es vezérlőközponttal (FIBARO, Zipato, Vera) működik. Ára jelenleg a Lejátszó.hu-n: 49 600 Ft. (A FIBARO oldalán ITT tudhatsz meg többet róla.)

Ne feledd, a 20 000 Ft értékű okosotthon készülék megvételét egyetlen vásárlással kell megvalósítanod – lehet egy okosotthon termék, de több is, a lényeg az összeghatár! Ha több vásárlásod egyenként is eléri ezt az összeget jan. 31-ig, akkor is csak egyszer veszel részt a sorsoláson, illetve a hónap során ha összejön ugyan a 20 000-es határ, de csak több vásárlással, akkor nem kerül a neved a sorsolásba! A nyertest 2018. febr. 4-ig értesítjük.

Ha épp okosotthon készülékeket terveztél vásárolni, ne habozz, most még nyerhetsz is vele egy szép, hasznos és menő vezérlőt! OKOSOTTHON TERMÉKEINKET ITT TALÁLOD! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal: info@lejatszo.hu!
Címkék:   Fibaro Swipe   okosotthon   akció  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu