Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Nyerj Synology NAS-t zenelejátszóddal!

Nyerj Synology NAS-t zenelejátszóddal!

2018. március 26.  10:21
|

A zenehallgatási szokások változnak, így a lejátszók is. A CD-k mellé vagy azok helyett már különböző digitális formátumokban hallgatunk zenét, ezért a meglévő hagyományos készülékeink helyett vagy azokat kiegészítve praktikus hálózati zenelejátszókat vásárolni, amikkel képesek vagyunk hálózati adattárolón, azaz NAS-on tárolt zenéink könnyed lejátszására, Spotify-fiókunk vagy éppen kedvenc netrádióink erősebb megszólaltatására. Most két zenelejátszó-családunkkal is megnyerheted a Synology DS115j modelljét, amin tárolhatod, és ahonnan lejátszhatod új készülékeddel a legjobb zenéket, de egyéb fájljaidat is biztonságosan tárolhatod rajta úgy, hogy bárhonnan eléred azokat, akár útközben is, nem is beszélve a Synology NAS-ok sokoldalú szolgáltatásairól a torrentezéstől a különböző mobilalkalmazásokon át az irodai szoftverekig.

Az iEAST zenelejátszók a közelmúltban törtek be a magyar piacra, és azoknak nyújtanak segítséget, akik hangfalaikon digitális zenéiket, Spotify-fiókukat, netrádióikat hallgatnák szívesen (és nem Bluetooth minőségben...). Akár a meglévő, hagyományos Hi-Fi rendszert is kiegészítheti. Elérhető erősítő nélküli és beépített erősítővel rendelkező változatban is, a legkisebb már 13 900 Ft-ért megvásárolható. Webshopunk iEAST zenelejátszóit ITT találhatod, a hivatalos oldal információit és a szakújságírók tesztjeit pedig ITT!

A skót REVO cég évről évre sepri be a különböző díjakat készülékei különleges, retrofuturisztikus dizájnja és a lehetőségekből mindent kihozó hangzása okán. A REVO zenelejátszók azoknak ajánlottak, akik nem vesződnének hangfalakkal, erősítőkkel, akiknek kompakt, önmagában megszólaló prémium készülékre van szükségük mp3-aik, FLAC-aik, stb., netrádóik, Spotify-uk lejátszására, és akiknek fontos, hogy egy ilyen készülék dísze legyen a helyiségnek - több színben is elérhetőek a különböző modellek. Webshopunk REVO lejátszói és aktív hangfala ITT találhatók!

Tehát ha április 30-ig vásárolsz legalább egy iEAST vagy REVO márkájú zenelejátszót vagy hangfalat, akkor sorsoláson veszel részt, és megnyerheted saját felhőd, házi szervered, a Synology DS115j-t, ami egészen biztosan könnyebbé, modernebbé teszi mindennapjaidat. A Synology NAS-szerverekről ITT tudhatsz meg többet, a hivatalos magyar oldalt ITT találod!

REVO + iEAST = Synology


Címkék:   NAS akció   zenelejátszó akció   iEAST   REVO   Synology  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu