Kosár: még üres a kosarad
BroadLink RM Home Infrared Blaster
 • BroadLink RM Home Infrared Blaster
 • BroadLink RM Home Infrared Blaster
 • BroadLink RM Home Infrared Blaster
 • BroadLink RM Home Infrared Blaster

BroadLink RM Home Infrared Blaster

wifi infra adó

9990 Ft Akciós ár! BroadLink
Kedvezmény: 2000 Ft
Garancia: 1 év
Elérhető: raktárról
» Budapest: raktáron
» Szeged: raktáron

Ezeket is nézd meg:

Szeretnéd egy helyiség valamennyi infra távvezérléssel működő készülékét a mobilodról, egyetlen távvezérlő alkalmazással irányítani? Ha igen, akkor egy BroadLink RM Home lehet a megoldás. Gyakorlatilag bármilyen infra távvezérlő jeleit képes megtanulni, azokat kényelmesen rendelhetjük hozzá az e-Controll mobil app grafikus gombjaihoz, legyen szó hifi-eszközről, TV-ről, légkondicionálóról, stb.

Az RM Home egy kényelmesen és egyszerűen használható azok számára, akiknek elegük van pl. a nappali számtalan infra távirányítójából, amivel a házimozi-rendszer, a zenelejátszás vagy éppen a klímaberendezések irányíthatóak. 360 fokban elhelyezett infra jeladóinak köszönhetően az RM Home a legtöbb helyiségben elhelyezhető úgy, hogy annak összes távirányítható készülékét elérje infra jeleivel. Tápellátása egy USB-portról történhet, egy 230V-os USB-adapter kapunk is hozzá.

A különöző meglévő távirányítóink infra jeleit képes megtanulni, de online adatbázisa alapján számtalan gyártó sok ezer infra kódját is ismeri, így általában még a tanításra sincs szükség. Otthoni számítógép-hálózatunkhoz, telefonjainkhoz, tabletekhez wifin keresztül csatlakozik. Az Broadlink ingyenes e-Control appja IOS7-től vagy Android 4.0-tól használható a vezérléséhez. Az egyes készülékeink távirányításához kívánt gombok tetszés szerint elhelyezhetőek a mobil alkalmazás képernyőin, akár a megszokott, gyári infra távvezérlők is utánozhatóak az elrendezéssel (sőt, akár egyedi grafikák, pl. az eredeti távvezérlő lefotózott gombjai, vagy egy-egy tévéadó emblémája is betölthetőek az alkalmazásba). Ezután nem csak a mobilt használhatjuk az eredeti infra távvezérlő helyett, de akár apróbb automatizmusokat, scripteket is létrehozhatunk. Mozizáskor így elegendő egyetlen kattintás, amitől bekapcsol a TV, az erősítő, a médialejátszó, a megfelelő bemenetek kiválasztásra kerülnek. Az egymás követő parancsok közé fél másodperces pontossággal beállítható szünetek is kerülhetnek, attól függően, milyen gyorsan „éled fel” egy-egy készülékünk pl. a bekapcsolás után.

Több gyakori eszközhöz rendelkezik előre elkészített sablonnal (gombelrendezéssel) az e-Control, így pl. légkondícionáló, hifi-berendezés, set-top-box, TV, függöny, redőny, villanykapcsoló, okoségő, stb. Nem csak gombokat, de – háló az érintőképernyős mobilunknak – akár gesztusokat is használhatunk az egyes parancsok kiadásához.

Az RM Home beépített hőmérővel is rendelkezik, így pl. bekapcsoltathatjuk vele a légkondit egy adott szobahőmérséklet fölött, vagy a fűtést, egy adott hőmérséklet alatt. De akár a szárítás, ventilálás vagy automata mód is indítható a hőmérséklet függvényében, akkor is, ha mi nem tartózkodunk otthon.

A beépített időzítő segítségével előre beállítható időpontban kapcsol ki vagy be egy készülék, vagy végrehajtódik egy script akkor is, ha a otthon sem vagyunk, az RM Home memóriájában tárolódnak ezek a feladatok. Így pl. minden hétköznap a saját CD-nkre ébredhetünk, vagy bekapcsol a TV a kedvenc sorozatunk kezdete előtt.

Az RM Home főbb adatai:

 • Fizikai méret: 109×36×114,5 mm
 • Wifi-szabvány: 802.11b/g/n
 • Üzemi hőmérséklet: 0–55 °C
 • Tápfeszültség: 5V DC
 • Rendszerkövetelmény: iOS7/Android 4.0 vagy újabb

A csomagtartalma:

 • Broadlink RM Home tévvezérlő egység
 • Fali (230 V) USB töltő adapter
 • MicroUSB tápkábel
 • Angol nyelvű üzembe helyezési útmutató

 

Termékcsalád weboldala: link...
Az e-Control alkalmazás termékoldala: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Global Caché iTach IP2IR – infra távvezérlő
» Global Caché iTach WF2IR – infra távvezérlő

Jelmagyarázat:

igen igen
nem nem
talán opcionális/nincs adat
Számítógép távvezérlő

igen  Infravörös jelátvitel
nem  Rádiós jelátvitel
nem  Microsoft PowerPoint
nem  Microsoft Windows Media Player
nem  Apple iTunes
nem  Apple Keynote
nem  Apple QuickTime
nem  Nullsoft WinAMP
nem  Yahoo! MusicMatch
nem  Egyéb alkalmazásokhoz is programozható
nem  Saját képernyő
nem  Világító gombok
nem  Teljeskörű egérvezérlés
nem  Beépített lézer-pointer
nem  Windows kompatibilitás
nem  Macintosh kompatibilitás
nem  Linux kompatibilitás
igen  Frissíthető firmware
Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu