Kosár: még üres a kosarad

Dinic 3in1 HQ data/charging cable

Lightning/USB/USB-C multikábel

4990 Ft Dinic
Garancia: 1 év
Elérhető: raktárról
» Budapest: raktáron
» Szeged: 1-2 nap

Ezeket is nézd meg:

Csúcsminőségű USB-s adat-/töltőkábel bármely microUSB, USB-c vagy Lightning™ csatlakozós mobilhoz. Rendelkezik az Apple Made For iPad/iPod/iPhone (MFI) minősítésével, így garantáltan jól fog működni a jövőbeli iOS frissítések után is. Textil borításának köszönhetően különlegesen erős, szakadás ellen védett. Napjaink szinte minden mobil eszközét tölthetjük vagy hagyományos USB-portra köthetjük adatátvitel céljából 3-féle csatlakozójának köszönhetően..

A töltő/számítógép csatlakoztatásához egy hagyományos USB-A dugót találunk ezen multikábel egyik végén, a másikon pedig egy microUSB-t. Viszont a microUSB dugó mellett egy apró Lightning™ és egy USB Type-C adapter is a kábelhez van rögzítve, melyek ráhúzhatóak a microUSB-s dugóra, ha Apple eszközöket, vagy a legújabb USB-C csatlakozót használó mobilt szeretnénk használni.

Ideális választás pl. autóba, ahol többféle mobilt is rendszeresen töltenénk, vagy számítógéphez, amelyhez vezetékkel többféle USB-s eszközünket is csatlakoztatnánk. Hossza: 1 méter.

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Dinic USB car charger (15,5W) – 12-24V USB-s töltő járművekbe
» Skydigital 2XQC (fehér) – USB-s gyorstöltő adapter
» Twelve South PlugBug World – USB-s hálózati töltő

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu