Kosár: még üres a kosarad

Sonnet Carapace Alu

Apple Alu Keyboard billentyűvédő

4900 Ft (utolsó ár) Sonnet
Garancia: 1 év
Elérhető:
már nem forgalmazott termék!
Macintosh

Szinte láthatatlan billentyűvédő gumi. Nem csak véd por, zsír és folyadékok ellen, de kellemesebbé és halkabbá is teszi a billentyűk lenyomását. Szappanos vízben könnyen lemosható.

A Sonnet szívén viseli azon Macintosh felhasználók sorsát, akik szívükön viselik kedvenc számítógépük sorsát. Ha aggódsz a billentyűk tisztántartásáért, nem szívesen takarítod a rések közé szorult port és morzsadarabokat, valamint kénytelen vagy (esetleg szeretsz) a gépet használva étkezni, akkor a Sonnet-féle „páncél” (Carapace) egy kötelező termék a géped számára.

Tökéletesen illeszkedik a billentyűkre, akár egy véletlenül  kiömlött ital is túlélhető a segítségével. Használat közben nem kell levenni, tökéletesen lehet ezen keresztül gépelni, talán még tetszeni is fog a billentyűk puhább érzete. Ha elzsírosodik, elkoszolódik, egyszerűen meleg vízzel lemosható a csap alatt kézmosó folyadék vagy szappan segítségével, és száradás után újra használható.

Mivel teljesen átlátszó, szinte észrevétlen marad használat közben is, nem változttja meg az Apple billentyűzetek különleges és egyedi megjelenését. Valamennyi laptopra és asztali billentyűzethez kapható kompatibilis verzió, amelyek mindegyike illik az amerikai és a magyar billentyűzetekhez is – univerzális kialakításuknak köszönhetően.

Figyelem! Az alu billentyűzet vezeték nélküli változatához másik Carapace modell használható (Aluminium Wireless), hiszen ott nincs a jobb oldalon numerikus keypad.


Gyártó weboldala: link...

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu